Sharon Stone dezvăluie: El este actorul care sărută cel mai bine!

Sharon Stone este, fără îndoială, unul dintre sex-simbolurile care au marcat istoria Hollywood-ului. Diva, ajunsă între timp la 62 de ani pe care nu-i arată, a avut în carieră, deseori, imaginea de femeie fatală.

Sharon Stone a mărturisit care este, din punctul ei de vedere, actorul care sărută cel mai bine. Nu există nicio urmă de îndoială, pe locul întâi la mare distanță de urmăritori este…Robert De Niro. Momentul a avut loc în filmul “Casino” al lui Martin Scorsese.

“Nu pot să-l compar cu nimic altceva (n.r. sărutul), toate celelalte au fost <meh> în comparație cu acesta. A fost actorul pe care l-am admirat cel mai mult în toată cariera mea. Tot ce-mi doream era să pot sta la aceeași masă cu el și să fiu puternică. Poate și pentru că-l admir foarte mult momentul respectiv a avut un asemenea impact. Ca actriță la început de carieră eram atât de îndrăgostită de el încât mi-ar fi putut da și cu un ciocan în cap și nu m-aș fi supărat”, a dezvăluit Sharon Stone în timpul emisiunii ”Watch What Happens Live”.

Sursa foto: billboard