Sharon Stone rupe tăcerea după 3 decenii! Câți bani a câștigat pentru rolul din ”Basic Instinct”

Sharon Stone s-a impus la Hollywood după rolul său din „Basic Instinct”. Deși cota sa a ”explodat” după apariția, în 1992, în pelicula de succes, pe lângă alte numeroase dezavantaje, artista a mărturisit că nici salariul nu a fost unul pe măsura prestației sale.

Sharon Stone, ajunsă la vârsta de 65 de ani, a dezvăluit în cel mai recent interviu că suma pe care a încasat-o după filmările pentru „Basic Instinct” a fost de doar 500.000 de dolari, în comparație cu cele 14 milioane de dolari primite de Michael Douglas.

„Michael Douglas a câștigat 14 milioane de dolari. Eu am primit doar 500.000 de dolari. Eu eram nouă, iar el era o vedetă foarte mare”, a dezvăluit Sharon Stone. În plus, Sharon a mai povestit că unul din producătorii filmului a insistat să o numească „Karen” încă de la prima audiție, chiar dacă știa foarte bine care este numele său. Umilința a continuat pe tot parcursul filmărilor dar și atunci când a fost nominalizată la Globurile de Aur pentru rolul său. Sharon susține că acest lucru a afectat-o atât de tare, încât a făcut accident cu mașina într-o zi când a plecat de la filmări.  „După ce alte 13 fete au fost refuzate, eu am primit rolul, iar după nouă luni de audiții, producătorul m-a numit Karen. M-a afectat atât de tare încât am făcut accident cu mașina. Am ieșit de la filmări nu mi-am dat seama când am lovit mașina”, a mărturisit Sharon Stone.

Sursa foto: billboard