SHIMON PERES accepta invitatia PAPEI pentru o reuniune cu Mahmoud Abbas

Presedintele israelian, SHIMON PERES, a salutat duminica initiativa PAPEI FRANCISC de a le oferi ”casa sa” israelienilor si palestinienilor pentru a se ruga pentru PACE, relateaza EFE.

”Presedintele accepta invitatia PAPEI FRANCISC, el totdeauna a sprijinit si va continua sa sprijine orice initiativa pentru a promova cauza PACII”, a declarat, pentru EFE, o sursa guvernamentala.

Citeste si: PAPA FRANCISC I-A INVITAT PE PRESEDINTII PALESTINIAN SI ISRAELIAN LA VATICAN SA SE ROAGE PENTRU PACE

PAPA FRANCISC i-a invitat duminica pe presedintii israelian si palestinian sa mearga la Vatican sa se roage pentru PACE.

Purtatorul de cuvant al Vaticanului, Federico Lombardi, a confirmat ca este vorba de o invitatie formala adresata presedintelui israelian, Shimon Peres, si presedintelui Autoritatii Nationale Palestiniene, Mahmoud Abbas, pentru a discuta despre PACE ”in sens religios” si a subliniat dorinta Papei ca aceasta intalnire sa poata avea loc la Vatican in scurt timp.

Citeste si: PAPA FRANCISC, APEL LA INCETAREA RAZBOIULUI DIN SIRIA SI A CONFLICTULUI ISRAELIANO-PALESTINIAN

SHIMON PERES il va intampina duminica pe PAPA FRANCISC pe aeroportul Ben Gurion, la sfarsitul calatoriei sale la Betleem, iar luni se va intalni cu el la Ierusalim, in cadrul unei reuniuni de lucru care va include o rugaciune pentru PACE.

Sursa foto: telegraph.co.uk