Și-a blocat nevestele în mașină și le-a dat foc! Motivul este halucinant

Un bărbat din India a ajuns faimos în presa internațională după ce-a săvârșit două crime care au cutremurat lumea. Deepa Ram, un bărbat din India, și-a luat cele două soții: Daria Devi, în vârstă de 25 de ani, și Mali Devi, în vârstă de 27, în mașină, sub pretextul că merg în Rajasthan, India, pentru a-și cumpăra bijuterii.

Cele două femei nu au ajuns niciodată la destinație, iar surpriza pe care sperau să o primească din partea soțului s-a transformat într-o tragedie. Bărbatul a oprit mașina pe marginea drumului, le-a încuiat pe femei înăuntru și a dat foc autovehiculului.

Poliția a spus că tatăl a trei copii a mărturisit crimele și le-a motivat spunând că cele două femei nu erau capabile s-o facă fericită pe mama lui. O sursă din Poliția din India a declarat, potrivit Daily Mail: „Bărbatul a început cearta cu ele în timp ce conducea. La scurt timp a oprit mașină pe marginea drumului.

Una dintre femei a reușit să iasă din mașină și să ceară ajutorul trecătorilor, însă Deepa Ram a reușit să o bage pe femeie din nou în mașină după care a pornit în trombă.

După ce-a mai condus o bucată de drum, până într-un loc izolat, bărbatul a oprit autovehicului, le-a încuiat pe cele două femei înăuntru și le-a dat foc”.

Sursă traducere: ciao.ro