Și-a împușcat prietenul în cap în timpul unui live pe Facebook

Un bărbat de culoare a fost împușcat în cap în cadrul unui live făcut pe Facebook, informează Mirror. Momentele șocante s-au petrecut într-o benzinărie din orașul Houston, în Texas, Statele Unite ale Americii, atunci când mai mulți tineri au decis să transmită live pe Facebook felul în care se distrează. În doar o fracțiune de secundă, însă, totul a început să semene cu un film horror.

Asta deoarece tânăra care a pus mâna pe un pistol și încerca să își etaleze arma în fața camerei de luat vederi a telefonului nici nu și-a dat seama ce a făcut. A realizat atunci când a fost mult prea târziu. Cassandra Nickcole Damper, de doar 25 de ani, a comis fapta regretabilă fără să aibă habar de gravitatea situației, în timp ce încă transmitea live pe Facebook.

Tinerii din imagini au stat câteva minute bune în mașina unuia dintre ei, timp în care își etalau pistoalele, chiar în fața camerei de la telefon. Au decis rapid să transmită totul live pe Facebook, pentru că toată lumea să vadă ce fac ei în acele momente. Până și acest gest a fost unul pe care l-au regretat ulterior, fiindcă fără să își dea seama, Cassandra Nickcole Damper l-a împușcat în cap pe unul dintre prietenii săi, pe nume Devyn Holmes, în timp ce încerca să își demonstreze abilitățile cu ajutorul unui pistol pe care l-a încărcat.

Citește și: ABOMINABIL! UN BĂRBAT A FĂCUT LIVE PE FACEBOOK MOMENTUL ÎN CARE ȘI-A UCIS SOȚIA

În câteva secunde bărbatul, care se află pe locul șoferului, a picat lat și nu s-a mai putut mișca, spre groaza unui alt tânăr ce se află și el în acea mașină. Deși inițial oamenii legii au crezut că Devyn Holmes a încercat să se sinucidă, adevărul a fost unul diferit. Polițiștii și-au dat seama că bărbatul a fost împușcat în cap datorită acelei transmisii live pe Facebook. Dovezile video au fost suficiente că tânăra de 25 de ani să fie băgată rapid în spatele gratiilor, mai ales că a încercat să mușamalizeze cele întâmplate și să își șteargă urmele de pe pistol.

Chiar dacă totul a fost un accident, femeia a fost oricum arestată tocmai din cauza faptului că a încercat să scape de dovezi. Imediat ce l-a împușcat în cap pe Devyn Holmes, ea a încercat să își curețe atât pistolul, cat și mâinile de eventualele urme. „Îmi dai mari emoții”, poate fi auzit bărbatul cum spune în cadrul acelei trasmisii live pe Facebook, cu doar câteva secunde înainte să fie împușcat în cap. Acesta nu a murit în urma rănilor provocate de glonț, dar se află în stare critică pe patul de spital, fiind ținut în viață doar de aparate.

Sursă traducere: ciao.ro