Și-a luat țeapă! Ce credea Meghan despre Harry și care este, de fapt, realitatea

În momentul în care actrița Meghan Markle l-a întâlnit pe Prințul Harry aceasta avea o impresie total eronată despre viitorul său soț. Expertul regal Tom Bower, autorul cărții „Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors”, dezvăluie că Meghan era convinsă că Harry avea miliarde de dolari în cont, scrie Daily Mail.

„Marea ei surpriză și dezamăgire a fost că prințul Harry avea foarte puțini bani”, a declarat Bower, care a precizat și că fosta actriță este „obsedată de bani”. Meghan a crezut „că averea prințului este de sute de milioane, dacă nu miliarde, iar acum trebuie să compenseze. Meghan vrea să conducă mașini Cadillac mari și să aibă avioanele private la scară” mai spune Tom Bower.

Forbes a stabilit, în 2021 anul mutării cuplului în SUA, că averea netă a lui Harry și Meghan este de doar 10 milioane de dolari. La aceasta se adaugă valoarea conacului lor din Montecito, California.

Tom Bower a explicat că „încă nu este suficient pentru Meghan”. De aici și numeroasele cotracte media, semnate în ultima perioadă de ducele și ducesa de Sussex : au semnat un contract cu serviciul de streaming audio Spotify pentru 23 de milioane de euro. difuzorul de streaming Netflix a plătit, potrivit Forbes, aproximativ 94 de milioane de euro pentru documentarul „Harry și Meghan”.

Prințul Harry a primit încă 37 de milioane de euro pentru memoriile sale. La acestea se adaugă și încasările din cele trei interviuri TV pe care Harry le-a acordat după publicarea biografiei sale.

Palatul Buckingham a dezvăluit programul celor trei zile de festivităţi pentru încoronarea regelui Charles al III-lea, fără să precizeze dacă Harry şi soţia sa vor fi prezenţi. Mai mult, cei doi au rămas și fără domiciliul din Marea Britanie după ce regele Charles al III-lea le-a retras dreptul de a folosi Frogmore Cottage.

Sursa foto: Daily Mirror