Și-a sechestrat nevasta și a torturat-o ca în filmele horror! Calvarul femeii a durat ore întregi

Un bărbat și-a sechestrat soția, după care a torturat-o că-n filmele de groază! Scenele de o cruzime iesita din comun s-au întâmplat în casa unui cuplu din Târgoviște. Cei doi se aflau în plin proces de divorț. Femeia, o tânără de 26 de ani, dorea cu orice preț să scape de bărbatul care o agresa zilnic. Acesta este recidivist, având, în total, 13 ani de închisoare pentru furt și tâlhărie.

Mai mult de atât, tânăra obținuse și un ordin de restricție împotriva lui, însă zilele trecute, bărbatul a convins-o pe această să se întâlnească să vorbească despre situația copilului lor, o fetiță de 7 ani. Tânăra a acceptat, nebănuind ce o așteaptă. Când a ajuns la locuința soțului sau, acesta a lovit-o, a legat-o de un scaun, unde a desfigurat-o, încercând să afle dacă soția îl părăsește pentru un alt bărbat.

Citește și: SCANDAL MONSTRU ÎNTRE FLORIN SALAM ȘI NICOLAE GUȚĂ! S-A LĂSAT CU ÎNJURĂTURI ȘI AMENINȚĂRI

„Mi-a spus: „În seara asta nu mai scapi.” Ştiam că nu o să mai scap, m-a tras de păr, a scos un briceag să mă mutileze, eu am pus mâna. După aia, dacă a văzut că opun rezistență, a luat un scaun, l-a dus în baie, m-a legat de scaun de la 1 jumătate până la 5.”, a mărturisit îngrozită tânăra.

Calvarul femeii a durat ore întregi. I-a făcut zeci de tăieturi pe față, după care îi curată rănile pentru a vedea cât sunt de adânci. Agresorul a ajuns în mâinile polițiștilor și va fi dus în față magistraților cu propunere de arestare.

Sursă text: gazetadambovitei.ro.