Si-au dat arama pe fata! PONTA: Nu am fost invitat la bilant! DRAGNEA: Nu facem invitatii ca la NUNTA

Fostul premier VICTOR PONTA a anuntat luni ca nu va vota noul Guvern si ca nici nu a fost invitat la bilantul guvernarii de catre PSD. In replica, LIVIU DRAGNEA a declarat ca in PSD nu se fac invitatii „ca la nunta”.

“Nu voi vota maine noul Guvern. Nu cred ca au nevoie de votul meu. Decizia PSD despre guvernul domnului Ciolos este in regula… Nu am fost invitat la PSD ieri si nu o sa comentez nimic din ce au facut. Nu am fost invitat la bilantul guvernarii pe care eu am condus-o. Nu m-am suparat. Pe PSD nu o sa ma supar niciodata. Si nici nu ma duc neinvitat nicaieri. Importat este insa ca s-a vorbit de bine despre guvernare!”, a scris VICTOR PONTA pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU: LIVIU DRAGNEA L-A IMPINS LA VALE PE VICTOR PONTA

Comitetul Executiv National al PSD a recomandat duminica parlamentarilor social-democrati sa voteze in favoarea investirii GUVERNULUI CIOLOS  daca ministrii desemnati vor avea o prestatie buna in timpul audierilor din comisiile de specialitate ale Parlamentului.

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat luni ca a anuntat de cateva zile ca va face o prezentare a GUVERNARII PONTA, adaugand ca nu era nevoie de invitatii.

“De cateva zile spun public ca facem prezentarea guvernarii. Nu era nevoie de invitatii. Nu facem invitatii ca la nunta”, a precizat LIVIU DRAGNEA la Palatul Parlamentului, intrebat despre absenta lui VICTOR PONTA de la acest eveniment.

Sursa foto: realitatea