Si-au spus ADIO! DIVORTUL care ZGUDUIE din TEMELII showbizul din Romania

S-au casatorit de tineri si sperau la o poveste de dragoste pana la adanci batraneti. Din pacate, timpul nu a functionat, pentru ei, iar anii i-au indepartat, in loc sa-I apropie. Ioana Dichiseanu si sotul grec au hotarat de comun acord sa divorteze, scrie Cancan.

S-a indragostit fulgerator, imediat dupa aniversarea majoratului, de un grec cu zece ani mai in varsta decat ea, fiind convinsa, asemenea unei printese, ca isi doreste sa petreaca toata viata langa printul ei. Trei ani mai tarziu, in vara anului 2008, Ioana Dichiseanu a imbracat rochia de mireasa si i-a spus “da” in fata altarului grecului Luis, cei doi avand o casnicie ferita de ochii indiscreti ai publicului. Au preferat sa isi traiasca povestea de dragoste in liniste si parea ca nimic nu le va zgudui fericirea.

Dar iata ca, odata cu trecerea timpului, relatia lor s-a erodat, iar Ioana si Luis au ajuns intr-un punct in care au hotarat sa o ia de la capat. Nu impreuna, ci separat, fiecare pe drumul lui.

Au depus actele la notar, saptamana trecuta

Au fost putine datile in care Ioana a acceptat sa vorbeasca despre mariajul ei, fiind de o discretie iesita din comun, insa nimic n-ar fi prevazut destramarea cuplului. Ei bine, situatia este cat se poate de certa, iar cei doi s-au prezentat, deja, in fata notarului, saptamana trecuta, pentru a depune actele de divort. Ce-i drept, pe celebra adresa pont•cancan.ro au parvenit informatii inca din primavara ca mariajul Ioanei scartaie, insa fiica lui Dichiseanu si sotul ei n-au oferit niciun indiciu ca zvonurile ar fi adevarate, informeaza cancan.ro.

In urma doua saptamani, insa, am aflat informatia potrivit careia Ioana si Luis ar dori sa divorteze insa, in pofida insistentelor noastre, tanara a evitat sa infirme sau sa confirme, refuzand absolut orice fel de comunicare pe aceasta tema. Dar iata ca, dupa ce a depus actele si totul a devenit o certitudine, fiica marelui actor a acceptat sa faca o scurta declaratie, pentru CANCAN.ro, si sa dea cartile pe fata, desi traverseaza un moment delicat:

Citeste si: INTERZIS MINORILOR 18+. Un nou tip de SEX face furori. Cum se satisfac VIRGINELE

“Da, este adevarat. Am depus actele la notar, saptamana trecuta. Am ajuns la capatul drumului”, s-a rezumat Ioana sa afirme pe marginea acestui subiect delicat. Acum, cei doi soti urmeaza sa se prezinte din nou in fata notarului, mai exact pe la jumatatea lunii noiembrie, ca sa si incheie actele de divort si sa devina, oficial, liberi.