Si DEZBRACATA, si cu ‘BUZA UMFLATA’! Nudul LAUREI COSOI nu i-a impresionat pe italieni

Interpretarea rolului de nevasta dezinvolta in filmul “CEL ALES” a sarit-o din schema pe LAURA COSOI si la nominalizarile pentru Festivalul International de Film de la Milano, relateaza Libertatea.

LAURA COSOI a acceptat fara ezitare “sa dea jos textila” si sa fie protagonista unor scene fierbinti in pelicula “Cel ales”. Era o sansa pe care nu o putea rata, astfel ca, dupa ce a luat castingul, si-a intrat in rolul principal de NEVASTA DEZINVOLTA.

Prestatie care insa nu pare sa-i aduca vreo satisfactie, in afara faptului ca “a bifat” o PRIMA PRODUCTIE CINEMATOGRAFICA, in care a mai aparut si NUD. Mai precis, LAURA COSOI nu se numara printre cele sase nominalizari ale filmului “Cel ales”, la Festivalul International de Film de la Milano, care va avea loc in luna noiembrie.

CITESTE SI: IMAGINI NEVAZUTE PANA ACUM DE LA NUNTA LAUREI COSOI. CE SPUNE DESPRE A DOUA PETRECERE. GALERIE FOTO

Asta in timp ce colegii sai, BOGDAN STANOEVICI (rolul principal masculin), NICODIM UNGUREANU (rol secundar) si OLIMPIA MELINTE (rol secundar feminin) vor intra in cursa pentru trofeele ce vor fi decernate.

Pelicula regizata de CRISTIAN COMEAGA obtinut numai in acest an SAPTE PREMII, la Los Angeles (cel mai bun film strain, cel mai bun regizor al unui film strain, cea mai buna imagine si cea mai buna muzica), la Vancouver (premiul Rising Star) si cel de la International Independent Film Awards – Encino, precum si Premiul de platina pentru cel mai bun film de fictiune.

Sursa foto: Libertatea