Și firma ta trebuie să devină parte din portofoliul ISO!

Pana pe 14 mai, 2021 actioneaza in asa fel, incat si firma ta sa faca parte din portofoliul ISO, fiindca oferta este de nerefuzat. Ai 50% reducere la toate certifcarile Iso si analizand pe fiecare in parte, iti dai seama de importanta pe care o au si de numarul mare al beneficiilor pe care le ofera.

Detinerea certificarilor Iso inseamna:

-implementarea culturii calitatii in firma ta si netezirea drumului catre succes.

-imbunatatirea conditiilor de la locul de munca.

-asigurarea protectiei tuturor salariatilor si a datelor personale ale acestora, ale clientilor si partenerilor de afaceri

-asigurarea ca produsele firmei tale sunt cele mai bune si ca trebuie sa fie cumparate si consumate fara grija

-admiterea dosarului la licitatiile publice unde se pot obtine lucrari din fonduri europene

-certificatul de comportament ecologic, fiindca firma ta a demonstrat ca investeste in diminuarea poluarii.

-cresterea increderii partenerilor in firma ta si oportunitatea unor contracte noi si avantajoase.

Exista multe tipuri de certificari, certificari Iso detinute de peste 2500 de societati comerciale si firme renumite. Toate domeniile de activitate din Romania au nevoie de certificari Iso si emitatorul lor a ordonat portofoliul pe domenii.

Isi innoiesc permanent certificarile iso sau solicita certificari aparute recent pe piata firme si societati comerciale care desfasoara activitati in domeniile: constructii, instalatii, inginerie, comert, productie, It, turism, transport, paza, curatenie, alimentatie, colectare deseuri, domeniu medical, consultanta, media si service. Kanal D, Editura Litera, Ramada sunt parteneri loiali si afiseaza cu mandrie certificarile iso.

De ce atat de multe firme si companii au ales sa colaboreze cu Certificareiso.ro si detin doua-trei tipuri de certificari?

Pentru ca multe dintre acestea sunt ca si obligatorii, fiindca:

-toti suntem obligati sa pastram mediul mai curat pentru ca il lasam mostenire generatiilor viitoare si de calitatea lui depinde viata noastra. Un alt lucru este evident: aproape toate activitatile au impact asupra mediului. Sa luam ca exemplu o firma de avocatura! Se tiparesc atat de multe documente, incat se consuma enorm de multe cartuse. Daca nu se face contract cu firma care asigura aprovizionarea sa preia cartusele folosite care contin metale toxice si cerneala, aruncarea lor la ghena reprezinta un act iresponsabil.

Si magazinele polueaza. La sate, toate ambalajele rezultate de la marfurile asezate in rafturi sunt arse in spatele magazinului. Fumul este toxic, fiindca sunt arse si ambalaje din carton, dar si din plastic.

Exemplele pot continua. Este important ce aruncam in ape, pe sol, dar si cat de mult consumam, fiindca resursele sunt limitate.

-viata omului este prioritara, de aceea angajatorii au obligatia de a asigura conditii optime de lucru si de a investi in sisteme de securitate. Exista certificari iso axate pe aceasta prioritate.

-datele personale sunt sfinte si trebuie sa tinem la confidentialitatea lor, deoarece fara exagerare  ele ne apara bunurile, sanatatea si viata. Adresa nu trebuie sa fie la vedere, fiindca ne putem trezi cu casa devastata de hoti. Cumparatorii online se cuvine sa aiba certitudinea protejarii datelor de pe cardurile bancare, alftel, magazinul tau online va da faliment.

-risipa trebuie stopata in orice firma/întreprindere. Certificarile iso demonstreaza grija angajatilor fata de cheltuielile inutile. Becul uitat aprins in birou, cand afara este lumina naturala, conteaza mult. Apa uitata curgand la chiuveta de la baie inseamna risipa acestui lichid vital pentru care se platesc bani multi in statele in care apa se extrage de la adancimi kilometrice.

Certificarile valoreaza enorm, chiar daca nu sunt scumpe. Specialistii te ajuta sa implementezi cultura calitatii, sa indentifici segmentele problematice din firma, sa faci economii si sa intaresti securitatea.

Obtinerea lor nu este dificila, etapele care trebuie parcurse fiind simple. Ai nevoie de un dispozitiv conectat la internet si sa intri pe pagina firmei care emite certificarile la noi in tara.

Vei fi intampinat cu un cadou placut: o reducere de 50% la toate tipurile de certificari. Apoi, poti verifica singur portofoliul prezentat la inceput, sa iti dai seama ce parteneri si clienti puternici are Certificareiso.ro. Iti vei dori sa intri in randul acestei companii selecte.

Dorinta ta este la un click distanta, fiindca nu mai ai mult drum de parcurs pana la obtinerea certificarilor de care ai nevoie.

Pasul urmator il reprezinta solicitarea consultantei. Cu siguranta ca vezi certificarile, constati ca ai nevoie de toate, fiindca toate sunt benefice, dar specialistii te pot sfatui sa alegi tipul de certificari 2 in 1.

Opinia specialistului te orienteaza mai bine decat informatiile complete de pe site. Il plus, la sfarsitul discutiei, poti cere oferta de pret si lista actelor pe care trebuie sa le pui la punct ca sa obtii certificarea.

Profesionistii de la firma Certificareiso.ro actioneaza repede si bine si este alaturi de firma solicitanta, sa faca si transformarile care se impun, fiindca nu se emit niciodata certificari fara acoperire.

Certificarile iso reprezinta garantii ale calitatii si ale plasarii omului in centrul oricarei activitati, pentru ca lui i se cuvine binele suprem.

Daca nu ar fi omul angajat care este loial si munceste, omul partener care pune umarul la bunul mers al firmei si omul care cumpara produse sau solicita servicii, nimic nu ar avea sens.

Intra si tu in randul firmelor cu certificari si vei vedea cum atragi succesul cu ajutorul lor!

Certificarile sunt ca niste magneti eficienti care te ajuta:

-sa prosperi

-sa castigi licitatii, invingand parteneri puternici

-sa sporesti numarul partenerilor si al clientilor

-sa fii respectat pentru modul in care protejezi mediul.

Nu amana, sa prinzi reducerea! Certificarile conduc catre progres si ele merita sa fie generalizate, fiindca investesti de fapt in dezvoltarea propriei tale firme.