Si Rapidul unde joaca? Inscrierile pentru Liga a II-a s-au incheiat pe 15 iulie

TAS a luat decizia de a exclude echipa Rapid Bucuresti din Liga I, in locul gruparii feroviare urmand sa evolueze pe prima scena Concordia Chiajna. Toate bune si frumoase pana acum, dar Rapidul unde o sa joace in sezonul 2013-2014, in conditiile in care, depunerea dosarelor pentru inscrierea in Liga a II-a s-a terminat pe 15 iulie!

Conform regulamentului, echipele care vor participa in sezonul 2013-2014 in liga a II-a, a carei data de start este invaluita si ea in mister :), trebuiau sa depuna dosarele de inscriere pana la data limita de 15 iulie! Astfel, intrebarea care se pune este urmatoarea: in ce esalon al fotbalului romanesc va juca “Farmecul Vietii”? 

Poate ne spune domnul Valentin Alexandru, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), cel pe care judecatorii de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) l-au suparat tare si credem ca i-au stricat si vacanta! “Sa ne spuna inteligentii de la TAS cum punem in aplicare deciza de inlocuire”, a declarat vizibil iritat Valentin Alexandru dupa aflarea deciziei TAS. Sau poate o sa aflam si noi si domnia sa la finalul Comitetului Executiv de Urgenta al FRF, convocat de urgenta :), ce vor hotara inteligentii din fotbalul romanesc ca se va intampla cu Rapid Bucuresti!

Cert este ca pana in acest moment, Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a descris cel mai bine situatia: “Pe bune, Chiajna e in Liga I?!? Ce dracu’ facem?” 

Sursa foto: ziarulring.ro