SIBIU: ACCIDENT GRAV provocat de un TAXIMETRIST! OPT PERSOANE RANITE

Opt persoane au fost ranite, vineri, intr-un accident produs pe o strada din municipiul Sibiu, dupa ce un taximetru a derapat din cauza zapezii si a lovit un alt autoturism, informeaza News.ro.

Reprezentantii Politiei Judetene Sibiu au anuntat, vineri, ca doua masini s-au ciocnit pe Calea Surii Mici, intr-o zona aflata la iesirea din municipiul Sibiu, pe un drum cunoscut sub denumirea de Drumul Hotilor. Soferul unui taximetru care circula catre Sibiu nu a adaptat viteza la conditiile de drum acoperit cu zapada, iar masina a derapat si a patruns pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism.

La fata locului au ajuns mai multe ambulante, dar si un echipaj de descarcerare. In urma accidentului, au fost ranite opt persoane, sapte dintre acestea fiind transportate la Unitatea Primiri Urgente a Spitalului Judetean Sibiu.

“Masina care a provocat accidentul a fost lovita intr-una dintre portiere, iar ranitii nu au mai putut iesi, fiind necesara interventia echipajului de descarcerare”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Elena Welter. Pe durata cercetarilor si a interventiei la fata locului traficul a fost complet blocat.

Sursa foto: gandul.info