SIBIU: Locatarii unui bloc au fost evacuati din cauza unei explozii

O explozie s-a produs, duminica dupa-amiaza, intr-un bloc de locuinte din municipiul Sibiu, nefiind anuntate victime, insa din motive de siguranta toti locatarii au fost evacuati.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu, Bianca Sabau, a declarat, duminica, ca o deflagratie s-a produs intr-un bloc de locuinte de pe strada Hipodromului din municipiul Sibiu, informeaza Mediafax.

“Din primele informatii nu exista victime. Explozia s-a produs pe balconul unui apartament, acesta fiind singurul afectat, din informatiile care exista pana in prezent”, a declarat Bianca Sabau.

CITESTE SI: INCENDIU PUTERNIC in Pantelimon: O HALA de depozitare a fost CUPRINSA DE FLACARI

Potrivit acesteia, deocamdata nu se cunoaste cauza deflagratiei sau imprejurarile care au condus la acest eveniment, in cauza fiind facute cercetari.

Bianca Sabau a precizat ca, din motive de siguranta, toti locatarii blocului au fost evacuati, iar zona afectata a fost balizata de catre echipele de interventie, la fata locului deplasandu-se mai multe echipaje de pompieri, SMURD si de Politie.

CITESTE SI: INCENDIU PUTERNIC IN CAPITALA. SASE ADULTI si DOI COPII au fost EVACUATI