SIBIU: PROCUROR BATUT CU MATURA de UN SOFER de AUTOBUZ

Un procuror a fost batut cu o coada de matura de un sofer de autobuz din Sibiu, dupa o sicanare in trafic, informeaza Mediafax. Politistii de la Investigatii Criminale au deschis o ancheta, dupa ce procurorul a depus plangere ca a fost lovit in cap, sambata, de soferul mijlocului de transport in comun, care i-a si avariat masina.

“A fost vorba de o sicanare in trafic intre conducatorul auto al unei masini si intre soferul unui autobuz de transport in comun. Ambele parti sunt identficate. La un semafor, soferul autobuzului a coborat si l-a lovit pe celalalt cu un obiect dur. In prezent, soferul autobuzului este retinut, cercetat pentru lovire si pentru distrugere, urmand sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Plangerea a fost facuta de catre victima, care a adus un certificat medico-legal”, a declarat duminica Luciana Lazar, purtatorul de cuvant al Politiei Sibiu.

Soferul de autobuz are 46 de ani si este din localitatea Cristian.Surse din cadrul anchetei au declarat ca victima este un procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Avrig.

Sursa foto: turnul sfatului