SIBIU: Sapte turisti au facut toxiinfectie alimentara dupa ce au mancat la un restaurant din Paltinis

SAPTE PERSOANE, intre care trei copii, din judetul Arad, au suferit, sambata, o TOXIINFECTIE ALIMENTARA dupa ce au mancat la un restaurant din statiunea PALTINIS, judetul Sibiu, mai multe echipaje medicale intervenind pentru a le acorda primul ajutor.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu, Diana Lazar, a declarat ca mai multi turisti din judetul Arad au suferit o TOXIINFECTIE ALIMENTARA dupa ce au mancat la un restaurant din statiunea PALTINIS.

CITESTE SI: LIMITA DE PACIENTII pentru medicii de familie, ELIMINATA prin noul contract-cadru 

“Este vorba despre patru adulti si trei copii care acuza greturi, varsaturi si dureri de abdomen. Din primele informatii starea lor este stabila, fiind constienti”, a declarat Diana Lazar.

Potrivit acesteia, echipaje de medici de la SMURD Sibiu si Serviciul Judetean de Ambulanta Sibiu s-au deplasat la Paltinis pentru a acorda primul ajutor celor sapte turisti. Diana Lazar a spus ca, in functie de evaluarea intiala, medicii vor decide daca se impune sau nu transportul pacientilor la spitale din Sibiu.

CITESTE SI: VASLUI: Un copil in varsta de 3 ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce a cazut in fosa septica din curtea casei 

Restaurantul din PALTINIS la care s-a produs incidentul urmeaza sa fie verificat de autoritati.

Sursa foto: adevarul.ro