SIBIU: TRAGEDIE RUTIERA soldata cu doi MORTI si patru RANITI. SOFERUL, in stare de EBRIETATE. UPDATE

O noua TRAGEDIE RUTIERA s-a petrecut, duminica dimineata, pe DN 14 in judetul SIBIU dupa ce doua masini au intrat in coliziune frontala. In urma impactului, doi oameni au MURIT, alti patru fiind RANITI, informeaza tribuna.ro.

UPDATE 15:26: Soferul de 19 ani care a cauzat, duminica, un accident teribil in judetul SIBIU se afla in stare de ebrietate si fusese sanctionat de patru ori de autoritati in trecut. 

“Un tanar de 19 ani, domiciliat in municipiul Sibiu, in timp ce conducea autoturismul pe DN 14, avand directia de deplasare Medias spre Sibiu, pe fondul starii de ebrietate in care se afla (0,41 mg/l alcool pur in aerul expirat) si a vitezei neadaptate intr-o curba la dreapta, a patruns pe sensul opus de mers intrand in coliziunea cu un autoturism condus regulamentar de un barbat din satul Mag, in varsta de 22 de ani. in urma impactului a rezultat decesul conducatorului auto de 22 de ani si a unei pasagere in varsta de 31 de ani, ambii domiciliati in satul Mag, precum si incendierea masinii. Totodata, alte 3 persoane au fost grav ranite, din care un minor in varsta de 8 ani, iar o a patra a fost ranita usor, nefiind necesara internarea”, se arata intr-un comunicat. 

Autorul accidentului a fost sanctionat de politisti de patru ori, dupa ce a obtinut permisul de conducere in iulie 2013. Anul trecut si in urma cu doi ani, tanarul a fost prins in trafic conducand masina beat si a avut permisul suspendat timp de trei luni. Anul trecut, acelasi tanar a fost sanctionat si i s-a suspendat permisul timp de o luna, pentru efectuarea unei depasiri neregulamentare. Luna trecuta a fost sanctionat contraventional pentru lipsa centurii de siguranta.

Doua masini s-au lovit frontal, una dintre ele a ajuns in sant si a luat foc. In total, au fost sase persoane implicate. Doi oameni, un barbat si o femeie, au MURIT. Un adolescent este in COMA, iar ceilalti trei sunt si ei in stare grava.

CITESTE SI: AUSTRIA: Microbuz cu romani, implicat intr-un ACCIDENT MORTAL din cauza unei DISPUTE 

Martorii povestesc ca au luat parte la scene de cosmar. Dupa ce masina a ajuns in sant si a luat foc, femeia si copilul au fost aruncati afara din autoturismul care a izbucnit in flacari. Din masina, insa, soferul urla dupa ajutor.

“Am auzit o bubuitura puternica. Am iesit afara si flacarile erau imense. Femeia si copilul erau aruncati afara si din masina barbatul striga , dar nimeni nu s-a putut apropia. Flacarile ajungeau aproape de firele de curent. A murit acolo, ars”, spune Doina, o femeie care locuieste aproape de locul unde s-a produs accidentul, scrie tribuna.ro.

CITESTE SI: ACCIDENT GRAV al unui AUTOCAR ROMANESC in GERMANIA. Doar DOI dintre RANITI sunt din Romania. UPDATE 

Sursa foto: realitatea.net