Sibiu – Transilvania Tattoo Expo 2013, 21 – 23 iunie

Transilvania Tattoo Expo, editia a cincea, va avea loc de vineri pana duminica, la Sibiu. Evenimentul, la care participa cei mai mari tatuatori din lume, reprezinta o platforma culturala care faciliteaza exprimarea libera in cele mai originale moduri.

Iker Ruiz aka Don Fat, unul dintre cei mai cunoscuti artisti tatuatori din lume, va sustine un seminar prin care va dezvalui celor interesati o parte din secretele tehnicii de tatuat pe care o foloseste.

Ovidiu Popartan, organizatorul conventiei de la Sibiu, va sustine seminarul “Smart Skin” in care va prezenta explicit si exemplificat modalitatile de a realiza un tatuaj (atat cele profesionale, cat si cele mai frecvente greseli).

Proiectul a inceput in anul 2009. Atunci era prima conventie internationala de tatuaje din Romania. Astazi a ajuns cea mai mare din Europa de Est atragand anual nume mari de pe scena tatto din intreaga lume. Fie ca vorbim de tatuaje traditionale maori, realiste, stil japonez, tribale, alb-negru, color, mari sau de mici dimensiuni, convetia de la Sibiu atrage anual participanti din 19 tari.

Proiectul primeste cea mai mare recunoastere in anul 2012, cand pentru a doua oara consecutiv este inclus pe Agenda Culturala a Municipiului Sibiu, confirmand increderea acordata de autoritatile locale si pozitionarea artei tattoo alaturi de alte manifestari artistice consacrate: muzica, film, dans, teatru, etc.

Sursa foto: tattooexpo.ro