SIE: Generalul Silviu Predoiu asigura conducerea Serviciului dupa demisia lui Teodor Melescanu

Generalul Silviu Predoiu, adjunct al directorului Serviciului de Informatii Externe asigura conducerea Serviciului dupa demisia din functie a directorului Teodor Melescanu, conform unui comunicat al SIE, postat pe site-ul institutiei.

“Astazi, 22.09.2014, domnul Teodor – Viorel Melescanu si-a inaintat demisia din functia de director al Serviciului de Informatii Externe. Cu aceeasi data, conducerea Serviciului este asigurata de domnul general Silviu Predoiu, adjunct al directorului SIE”, se precizeaza pe site-ul SIE.

Generalul Predoiu este adjunct al directorului SIE din 2005.

Citeste si: MELESCANU SI-A DAT DEMISIA DIN FUNCTIA DE SEF SIE. BEC: PARTIDUL DREPTATII SOCIALE VA DEPUNE MARTI CANDIDATURA LUI MELESCANU LA PRESEDINTIE

Presedintele Traian Basescu a trimis, luni, o scrisoare presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor in care le transmite sa ia act de demisia lui Teodor Melescanu din functia de director al SIE si sa declare vacanta functia.

Partidul Dreptatii Sociale a anuntat Biroul Electoral Central (BEC) ca va depune, marti dimineata, candidatura lui Teodor Melescanu pentru alegerile prezidentiale, a declarat, luni, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet. Acesta a precizat ca depunerea dosarului de inregistrare a candidaturii urmeaza sa se faca marti dimineata, la ora 10.00. Muhulet a mentionat ca a incercat sa il contacteze pentru confirmare pe Teodor Melescanu, insa nu a reusit pana la acest moment.

Citeste si: Teodor MELESCANU, anunt despre candidatura sa la Presedintie

Foto: votp.info