Siena Vuscan, romanca de numai 7 ani care i-a dat pe spate pe chinezi! VIDEO

Are doar 7 ani, dar este un adevarat talent. Siena Vuscan, fetita de origine romana, a topit inimile tuturor chinezilor care au urmarit-o la un concurs de talente. Siena i-a uimit cu vocea sa incantatoare si cu pronuntia atat de clara a limbii chineze.

Siena Vuscan este fiica a doi profesori romani din Cluj-Napoca, dar s-a nascut in Statele Unite, scriu jurnalistii de la Adevarul. La varsta de doar trei ani, parintii au dus-o pe micuta in Asia, unde s-a indragostit de cultura chineza si si-a propus sa invete limba chineza si sa se integreze cat mai bine in cultura acestei tari.

Siena si mama sa, Sonia Vuscan, au vorbit intr-un interviu acordat Sectiei de limba romana a postului Radio China International, despre cum si-a inceput micuta fetita talentata „aventura” in statul chinez, la varsta de trei ani.

„Este o poveste extraordinara si aproape imposibil de inteles si de perceput. La inceput a fost asa o poveste de moment. Eram in India cand, prima oara, sotul meu si tatal Sienei mi-a mentionat China si m-am agatat de posibilitatea asta ca de un colac de salvare, aflandu-ma in cea mai frumoasa si totusi dificila situatie, aceea de a fi mama pentru a doua oara. Si asta in China, unde toate lucrurile se intampla altfel decat la mama acasa, cum oricarei proaspete mamici sau viitoare mamici i-ar placea sa fie. Asa ca pentru mine, China a fost ca o poveste frumoasa care se va intampla in viitor si pentru care merita sa depasesc dificilele momente si sa pot sa experimentez in viitor.”, a declarat mama fetitei.

”Pentru mine sa cant este cel mai frumos lucru din viata mea. Eu cred ca daca cant toata lumea din China ma va recunoaste si va spune: Salut, Siena! Pentru ca mie imi place foarte tare ca cineva sa ma vada, sa ma vada pe televizor si sa ma vada pe scena. Eu vreau ca toata China sa ma stie. Si vreau ca ei sa stie ca un strain poate sa fie foarte bun. Pentru ca toti cei din clasa mea cred ca strainii sunt asa … ceva mai slabi decat ei. Si eu vreau sa le arat ca strainii sunt puternici”, a mai adaugat Siena Vuscan.

Sursa text: adevarul.ro