Siguranta cetatenilor Sectorului 6, prioritate pentru politistii locali

Politistii din cadrul Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 continua seria activitatilor care au ca scop cresterea sigurantei locuitorilor Sectorului 6.

In zilele de 16.08.2013 si 17.08.2013, agentii au desfasurat actiuni in vederea respectarii ordinii si linistii publice, prin depistarea persoanelor care incalca prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, HCGMB nr. 120/2010 privind aprobarea normelor de salubrizare si igienizare ale Municipiului Bucuresti.

In urma interventiilor, au fost legitimate 52 persoane si aplicate 12 sanctiuni contraventionale, in sumă de 500 lei. De asemenea, in aceeasi perioada, in zona Bulevardului Vasile Milea nr. 4, politistii au identificat un barbat care spargea geamul de la usa unui magazin. In urma legitimarii, barbatul a fost predat Sectiei 22 Politie pentru continuarea cercetarilor.

Directia Generala de Politie Locala Sector 6 informeaza ca actiunile de control se vor desfasura permanent pe toata raza Sectorului 6, aplicandu-se, de câte ori va fi cazul, sanctiuni contraventionale, cu scopul de a asigura si mentine ordinea si siguranta publica.