Silaghi s-a retras din cursa pentru Ministerul Transporturilor. PNL va face o noua nominalizare pana in 26 august

silaghi-propunere-transporturi

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca PNL va face o noua nominalizare pentru sefia Ministerului Transporturilor, in locul lui Ovidiu Silaghi, pana in data de 26 august.

“Am luat act, am vorbit cu domnul Silaghi. Urmeza ca pana la expirarea mandatului meu de ministru interimar, luni, 26 august, PNL sa faca o alta propunere pe care sa o inaintez presedintelui. (…) Nu se mai poate sa fie altcineva interimar, nu eu neaparat, niciun membru al Guvernului”, a declarat Victor Ponta.

Decizia vine dupa ce Ovidiu Silaghi s-a retras din cursa pentru functia de ministru al Transporturilor, potrivit anuntului facut de premier. 

Reamintim ca DNA a solicitat procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sa sesizeze Camera Deputatilor pentru formularea cererii de incepere a urmaririi penale impotriva lui Ovidiu Silaghi, actual deputat PNL si fost ministru al Transporturilor.

Ovidiu Silaghi este cercetat pentru infractiunea de trafic de influenta in forma continuata, fapte despre care exista indicii si date ca ar fi fost savarsite in perioada in care acesta avea calitatea de ministru al Transporturilor, se arata in comunicat.

Foto: Cotidianul