SILE CAMATARU A FOST ELIBERAT

In urma deciziei magistratilor de la Tribunalul Bucuresti, VASILE BALINT, zis SILE CAMATARU va fi eliberat din inchisoare, sub masura ARESTULUI LA DOMICILIU, anunta Realitatea TV.

SILE CAMATARU este cercetat intr-un dosar de PROXENETISM. Cunoscutul interlop ar fi administrat o retea de PROSTITUATE care ar fi actionat in zonele de lux din Capitala, in cazinouri si hoteluri, racoland straini. Tariful damelor de companie ar fi fost intre 100 si 1000 de euro.

Acesta se afla in arest, dupa ce a fost trimis in judecata in dosarul in care este acuzat ca, alaturi de alte 44 de persoane, ar fi racolat clienti, majoritatea cetateni straini, de la care ar fi cerut intre 100 si 1000 de euro pentru ca acestia sa intretina acte sexuale cu prostituate.

CITESTE SI: REACTIA lui SILE CAMATARU dupa ce ELENA UDREA a fost AMENINTATA: ESTE O RAZBUNARE

Procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti au trimis in judecata, pe 4 Februarie, 45 de persoane, intre care Sile Camataru, aflat in arest, Adrian Panduri, zis “Limba”, Liron Halevi, Nelu Aliuta, zis “JB”, Teodor Ion, zis “Teo”, Amiran Dzanashvili, Julya Mazirov si Tov Israel Mazal.

Potrivit rechizitoriului, in perioada iunie-octombrie 2014, Sile Camataru, ajutat de Adrian Panduru, ar fi determinat si inlesnit practicarea prostitutiei de catre mai multe tinere. Interlopul ar fi oferit tinerelor protectie in Bucuresti, astfel incât acestea sa poata practica prostitutia. De asemenea, procurorii il acuza pe Sile Camataru ca a asigurat transportul pâna in Bucuresti sau costul transportului mai multor tinere, precum si cazarea acestora in Capitala.

CITESTE SI: SILE CAMATARU, trimis in JUDECATA pentru PROXENETISM

In urma acestei activitati, Adrian Panduru, Teodor Ion si Nelu Aliuta au primit diverse sume de bani, fie direct de la clienti, fie de la tinerele care se prostituau pentru acestia.

Sursa foto www.lideruldeopinie.ro