Sile Cămătaru primește condamnare după condamnare! Încă o pedeapsă cu închisoarea pentru interlop

Vasile Balint, zis și Sile Cămataru, a primit încă o lovitură din partea Justiției. Cunoscutul interlop se află în spatele gratiilor, de unde nu va scăpa prea curând.

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 l-au condamnat la încă 9 luni de închisoare. „Condamnă pe inculpatul Balint Vasile la 9 luni închisoare. Adaugă pedeapsa de 9 luni închisoare la restul de 4 ani 2 luni şi 19 zile închisoare, rămas neexecutat din pedeapsa de 5 ani şi 6 luni închisoare şi 4 ani interzicerea drepturilor prev de art. 66 lit.a, b, h cp., (…) astfel că, în final se dă spre executare pedeapsa de 4 ani 11 luni şi 19 zile închisoare şi 4 ani interzicerea drepturilor prev de art. 66 lit.a, b, h cp”, potrivit spynews.ro.

Sile Cămătaru, unul dintre cei mai temuți interlopi din România, a mai fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare, într-un dosar de proxenetism. Sentința a fost dată, în februarie 2020, de judecătorii de la Curtea de Apel București. El era urmărit penal pentru mai multe infracţiuni, printre care cămătărie şi proxenetism.

Sursa foto: adevarul