Silvia Dumitrescu a intrat in belele. Vezi cine o vrea dupa gratii! FOTO

Silivia Dumitrescu s-a ales cu un proces din partea tatalui Madalinei Manole. Cauza: declaratia conform careia Silvia a recunoscut ca stia de planurile suicidale ale colegei sale de breasla.

Ion Manole nu iarta pe nimeni care indrazneste sa vorbeasca despre fiica sa ca despre o sinucigasa. Ultima persoana intrata in colimatorul tatalui Madalinei este Silvia Dumitrescu.

“Ea a spus ca stia de un an ca Madalina vrea sa-si puna capat zilelor. Pai daca stia, atunci de ce nu a spus nimic, de ce nu a facut nimic ca sa o opreasca? Ca doar a sustinut ca a fost prietena cu Madalina. Pai ce prietena esti tu, daca intr-un caz ca acesta taci si nu iei masuri? Avea obligatia morala sa traga un semnal de alarma.”, a spus cu inversunare Ion Manole pentru wowbiz.ro.

Ion Manole e atat de pornit incat vrea sa o vada pe Silvia Dumitrescu la inchisoare: “M-am interesAt, am citit Codul Penal si aceasta doamna va primi doua acuzatii: tainuire si complicitate, sa vedem ce o sa mai faca atunci cand va ajunge la tribunal”.

Sursa foto: facebook.com