SILVIU IONESCU, fostul consul al Romaniei in Singapore, a MURIT in inchisoare. UPDATE

SILIVU IONESCU, fostul consul al Romaniei in Sigapore, a MURIT marti in Spitalul Penitenciarului Rahova, din cauza unor boli de care suferea mai demult.

UPDATE 19.37: Potrivit unor surse citate de Mediafax, decesul a avut drept cauza o insuficienta cardio-respiratorie. Aceleasi surse nu au precizat boala ce i-a provocat lui SILVIU IONESCU insuficienta cardio-respiratorie.

SILVIU IONESCU a fost condamnat la sase ani de inchisoare, pentru doua accidente pe care le-a provocat in 2009, in Singapore, si in urma caruia o persoana a murit pe trecerea de pietoni.

Citeste si: Silviu Ionescu, fost diplomat, condamnat la 6 ani de inchisoare. Decizia este definitiva

Bogdan Ionescu, fiul fostului consul, a declarat la B1 TV ca starea de sanatate a tatalui sau era foarte grava si ca nu ar fi trebuit sa fie supus unui regim de detentie de maxima securitate.

Citeste si: Silviu Ionescu s-a predat la arestul central al Politiei Capitalei

”Nu s-a stiut ce s-a intamplat. Am aflat azi la pranz ca este in situatie foarte grava. Bolile de care suferea aratau ca nu este un om care ar trebui supus unei detentii de maxima securitate. Azi ne-au sunt sa ne zica ca o sa moara si sa mergem sa il vedem. Nu a mai fost luata legatura cu familia de luni bune de zile. Nici nu stim ce s-a intamplat”, a spus fiul lui SILVIU IONESCU.

Sursa foto: timisoarastiri.ro