Silviu Lung a fugit din spital! Fostul portar nu avea acceptul medicilor de a parasi institutia

Silviu Lung, fostul portar al echipei nationale, a fugit joi dupa-amiaza din Spitalul Judetean din Craiova in care era internat ca urmare a accidentului rutier de miercuri. Antrenorul de portari al CS Universitatea Craiova a parasit unitatea medicala din Cetatea Banilor fara a avea acceptul medicilor, informeaza postul Romania TV.

Conform sursei amintite, Silviu Lung a plecat din spital pe o iesire laterala, pentru a nu fi vazut de presa sau de medici. Silviu Lung a fost implicat miercuri dupa-amiaza intr-un grav accident rutier, in apropierea orasului Craiova.

Fostul mare goalkeeper roman, care se afla singur intr-un autovehicul marca Mercedes, a fost transportat de urgenta la spital, cu rani la cap si maini. Din fericire e in afara oricarui pericol. Din pacate, soferul celeilalte masini (Renault Clio) a decedat pe loc, iar alti doi pasageri (copii de 15, respectiv 16 ani) au fost transportati la spital.

Conform martorilor si politistilor, Silviu Lung este de vina pentru producerea accidentului, intrand pe contrasens si acrosand celalalt autoturism care circula regulamentar.

Sursa foto: gsp.ro