Silviu Lung s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpa

SILVIU LUNG s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala grava, dupa accidentul pe care l-a provocat, miercuri, langa Craiova. Fostul portar al echipei nationale risca intre 1 si 5 ani de inchisoare.

SILVIU LUNG este urmarit penal de politistii de la Biroul Rutier Dolj, dupa ce, din primele informatii, masina condusa de fostul fotbalist a intrat pe contrasens si a provocat accidentul in urma caruia un om a murit si alti trei au fost raniti.

Daca va fi gasit vinovat, SILVIU LUNG risca o pedeapsa intre unu si cinci ani de inchisoare. 

Sorin Cartu, fostul coleg al lui Silviu Lung, a fost la spitalul din Craiova si a declarat, potrivit Realitatea TV.

“Am stat putin de vorba cu el. M-a recunoscut. E ca dupa accident, traumatizat, mai ales ca se stie si finalul. A ramas marcat! Era intins pe spate, cu lovituri la maini, la cap… Repeta mereu: A murit un om, a murit un om! Asta este cel mai grav”, a declarat Sorin Cartu.

Potrivit medicilor de la Spitalul Judetean din Craiova, viata lui Silviu Lung este in afara oricarui pericol, in ciuda loviturii puternice pe care a suferit-o acesta la nivelul capului in timpul accidentului.

Soferul masinii marca Renault este persoana care a decedat in urma acestui accident. In masina cu acesta se mai aflau copii acestuia in varsta de 15 si 16 ani. Din pacate, politistii au confirmat faptul ca Silviu Lung este cel care a intrat pe contrasens.

Foto: Gandul