Silviu Lung, primele declaratii dupa accident: Imi pare extrem de rau ca a murit un om! Voi avea grija de copii!

Silviu Lung a facut primele declaratii de pe patul de spital, dupa accidentul rutier in care a fost implicat, miercuri seara, langa Craiova. Fostul portar al echipei nationale a spus ca ii pare extrem de rau pentru ca a omorat un om si a promis sa ajute familia afectata.

“Multe lucruri nu-mi amintesc, era o curba, ceata foarte mare si m-am trezit cu o masina aproape de masina mea. Veneam spre Craiova. Nici vorba ca m-as fi grabit, mergeam normal, aveam in jur de 60 km/h. Problema este ca a murit un om si imi pare extrem de rau. O sa ma duc cand o sa pot la fetita, ma bucur ca este mai bine. Voi avea grija de copii.  Imi pare nespus de rau pentru persoana decedata. Transmit condoleante familiei”, a spus Silviu Lung, de pe patul de spital.

Silviu Lung a suferit mai multe rani la cap in urma accidentului si se afla internat la Sectia Neurochirurgie de la Spitalul Judetean Craiova. El a spus ca ar prefera sa ramana in spital inca 24 de ore, iar medicii sustin ca trebuie monitorizat in continuare pentru a fi siguri ca nu vor aparea complicatii.

Fata de 17 ani este in coma si urmeaza sa fie operata, iar baiatul se afla in stare stabila. Tatal celor doi copii raniti a murit pe loc.

SILVIU LUNG este urmarit penal de politistii de la Biroul Rutier Dolj, dupa ce, din primele informatii, masina condusa de fostul fotbalist a intrat pe contrasens si a provocat accidentul in urma caruia un om a murit si alti trei au fost raniti.

Daca va fi gasit vinovat, SILVIU LUNG risca o pedeapsa intre unu si cinci ani de inchisoare. 

Sorin Cartu, fostul coleg al lui Silviu Lung, a fost la spitalul din Craiova si a declarat, potrivit Realitatea TV.

“Am stat putin de vorba cu el. M-a recunoscut. E ca dupa accident, traumatizat, mai ales ca se stie si finalul. A ramas marcat! Era intins pe spate, cu lovituri la maini, la cap… Repeta mereu: A murit un om, a murit un om! Asta este cel mai grav”, a declarat Sorin Cartu.

Foto: exclusivnews.ro