SILVIU MANASTIRE – GURISTUL ISTERIC cu aere de INCHIZITOR MEDIATIC

SILVIU MANASTIRE nu este un jurnalist ci mai degraba o portavoce, un gurist isteric, care propovaduieste materialele si articolele pentru care adevaratii jurnalisti de investigatii muncesc chiar si cateva luni pana ajung sa contureze produsul finit.

Apoi apare acest justitiar inchipuit din breasla ziaristilor si incepe sa se laude cu anchetele si, in 99% dintre cazuri, o face de parca ar fi creatia proprie si personala. SILVIU MANASTIRE nu este nimic altceva decat un gurist isteric cu gesturi teatrale si atitudine de tata, un ziarist inchipuit care traieste cu senzatia ca a inventat presa anticoruptie din Romania.

CITESTE SI: ADEVARATA FATA A JURNALISTULUI-JUSTITIAR SILVIU MANASTIRE. CINE ESTE DE FAPT OMUL CARE STRIGA “HOTII”

In momentul in care a fost luat in baza de Misu Bendeac, multe lume l-a compatimit pe SILVIU MANASTIRE nestiind ca omuletul este un simplu gainar marunt care s-a autoexilat din presa locala din Ardeal dupa ce a dat cateva gauri babane. Mai mult, guristul isteric cu cioc profita din plin de faptul ca este omul pedelistei ANDREEA PAUL VASS, el reusind sa iasa basma curata din multe momente delicate. Pe la colturile liberale se vorbeste ca multi dintre cei care au fost „muscati de popou” de guristul isteric au renuntat la intentia de a-l actiona in judecata pe SILVIU MANASTIRE numai dupa interventia energica a ANDREEI PAUL VASS si a lui LUCIAN BODE.

SILVICA nume sinonim cu biserica este, fara indoiala, o pata de culoare indiferent de postul pe unde apare insa asta nu-i schimba eticheta de gurist isteric, un simplu prezentator, cu oaresce talent artistic, care imprastie vorbele altora si nimic altceva.

SILVIU MANASTIRE este un veritabil varf de lance al invaziei derizoriului care, sub masca civilizatiei si bunului simt, este brutal, amenintator si necontrolat in atitudine si gesturi. Pana la urma si mitocanii pot fi oameni seriosi cu principii si convingeri. In loc de incheiere ne permitem sa folosim un pasaj din cartea „Comedii la portile Orientului” semnata de maestrul Andrei Plesu:

„Moderatorii nostri sunt diletanti chiar cand par a fi dobandit o oarecare dezinvoltura. Unii tind sa ocupe tot ecranul cu suficienta lor egolatra(…..) Obraznici, hartuitori, cu atat mai siguri de ei insisi, cu cat sunt mai inconsistenti, ei se comporta ca niste satrapi marunti, ca niste vedete de suburbie(…)”.

Sursa foto: captura video