SILVIU PRIGOANA: ADRIANA VINE ACASA PE SAPTE CARARI

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana fac pasi mari catre al cincilea divort. Scandalul purtat de cele doua vedete de-a lungul ultimelor trei saptamani a scos la iveala mai multe probleme grave cu care s-a confruntat celebrul cuplu de-a lungul ultimului an.

Dupa ce luni seara, intr-o interventie telefonica avuta in timpul emisiunii Un Show Pacatos, Silviu Prigoana si-a jignit in mai multe randuri sotia, subliniind ca este o materialista care s-a reintors la el doar de dragul banilor si al unor actiuni la mai multe companii, a venit randul Adrianei sa iasa la atac.

Vedeta postului Antena Stars banuieste ca sotul ei ii monitorizeaza toate miscarile cu ajutorul unor microfoane plantate in automobilul pe care il conduce, avand drept argument faptul ca Prigoana i-a reprodus mai multe dialoguri purtate in interiorul masinii, cu mama ei si cu Laurette.

Aparatul cu care o echipa de jurnalisti ai Antenei 1 i-a verificat automobilul a dat semne clare ca in interiorul masinii sunt amplasate microfoane, insa acest lucru nu a fost confirmat in urma unei cercetari efectuate ulterior.

Intr-un interviu acordat pentru Acces Direct, Adriana Bahmuteanu a amintit si de un alt episod in care se simtea urmarita de detectivi particulari, lucru care i-a intarit convingerea ca este o tinta. Ea a dat de inteles ca de acest lucru se ocupa chiar sotul ei, explicand ca este singura persoana care are acces la cheile automobilului, cu exceptia ei.

Silviu Prigoana a primit drept la replica in timpul emisiunii moderate de Simona Gherghe. El a infirmat acuzatiile aduse de sotia sa. Chiar daca a negat ca ar fi pus detectivi pe urmele Adrianei, Silviu Prigoana a recunoscut ca stie tot timpul ce face aceasta, atat pentru ca este o persoana publica, dar si pentru ca, dorindu-si o educatie exemplara pentru copiii sai, monitorizeaza tot ceea ce se intampla in casa si in jurul proprietii.

Fostul deputat a recunoscut ca este nemultumit de aspecte ale educatiei pe care Adriana le-o da celor doi fii, explicand ca acestia nu au un program de odihna adecvat, motiv pentru care a chemat la domiciliu Protectia Copilului pentru a constata carentele din programul minorilor.

Mai mult, Prigoana a dezvaluit faptul ca Adriana Bahmuteanu pierde numeroase nopti in oras, fiind surprinsa de camerele de supraveghere intorcandu-se la domiciliu “pe sapte carari”, lucru total in contradictie cu pretentiile sale.