Simona Cretu, femeia care vrea sa candideze la alegerile prezidentiale din partea PDL

Simona Cretu, presedintele asociatiei Terra Ecologica, s-a inscris in cursa interna a PDL pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidentiale din 2014. Dezvaluirea a fost facuta, vineri, de Elena Udrea.

In cursa interna pentru alegerea persoanei care ii va reprezenta pe democrat-liberali in batalia pentru Palatul Cotroceni s-au inscris, deocamdata, Simona Cretu, Gheorghe Falca si Catalin Predoiu.

“Simona Cretu este o persoana foarte motivata, de buna credinta, este femeie, a avut un proiect foarte bun pentru Bucuresti, ecologizarea si amenajarea lacului Vacaresti, sunt convinsa ca va avea un proiect foarte bun si pentru Romania. Prin aceasta competitie si prin candidatii inscrisi demonstram ca suntem un partid deschis catre oameni noi, ca in PDL oricine poate avea bastonul de maresal in ranita. Simona Cretu este in partid de un an si trei luni, Catalin Predoiu de trei luni. Credeti ca in PNL sau PSD ar fi posibil asa ceva?”, a declarat Elena Udrea pentru Mediafax.

Simona Cretu, presedintele asociatiei Terra Ecologica, a castigat, in primavara, concursul PDL “Un proiect pentru Bucuresti”, prezentand viziunea sa asupra transformarii zonei Lacului Vacaresti in parc. Ulterior, drept premiu pentru castigarea concursului, a candidat prima pe listele PDL pentru listele de consilieri la Primaria Capitalei si, fireste, a castigat alegerile locale.