Simona Gherghe continua sa-si umileasca invitatii! Vezi ultima gafa

Simona Gherghe isi da din nou cu stangul in dreptul, dupa ce la inceputul acestui an a fost protagonista unui scandal mediatic generat de tratamentul umilitor la care a supus-o pe Ioana Tufar, fata Andei Calugareanu.

Acum, Simona Gherghe a pus la cale o noua umilinta in direct si a obligat o femeie sa se rada pe cap, dupa modelul Rihannei.

Femeia, care sustinea ca este sora lui Marian Mexicanu, a fost umilita in timpul emisiunii Acces Direct si rasa pe cap. Asta dupa ce rezultatele testulului ADN au aratat ca nu este sora lui Marian Mexicanu, asa cum sustinea.

Simona Gherghe a precizat, pentru cei care nu s-au prins de ce s-a intamplat asta in direct, ca a fost vorba de un pariu, pe care Angelica trebuia sa-l tina.

“Pentru unii telespectatori care poate… eu stiu… nu inteleg de ce am facut asta, sa stiti ca a fost vorba de un pariu. Si Angelica trebuia sa il onoreze…”, s-a scuzat Simona Gherghe pentru inca un moment penibil in emisiunea ei.

Desi s-a ingrozit atunci cand a aflat ca trebuie sa respecte pariul, nu a avut incotro, in ciuda lacrimilor. Doamne, dar cum sa fac eu asta acum? Nu vreau, nu vreau sa fiu tunsa! a incercat femeia in zadar sa se opuna”, a spus aceasta plangand. Pana la urma, a ramas fara par.

Foto: Acces Direct