Simona Gherghe, marturisire surprinzatoare. Ce operatie estetica si-a facut vedeta. FOTO in articol

In ultimele zile, Simona Gherghe a aparut in fata telespectatorilor sau cu un accesoriu neobisnuit la gat, o esarfa. Zvonurile despre ceea ce ar ascunde s-au intetit, iar acum blonda a marturisit ca a apelat la mediciul estetician.

Toata lumea s-a intrebat ce s-a intamplat cu frumoasa prezentatoare tv de vine cu esarfa la gat in emisiune. Motivul a fost dezvaluit chiar de Simona Gherghe pe pagina sa de Facebook.

Prezentatoarea TV a ales sa faca o vizita la medicul estetician si sa isi scoata niste alunite din zona gatului. Specialistul i-a recomandat sa isi acopere zonele ce au avut de suferit pentru a nu se infecta. Blonda i-a transmis acest mesaj unui coleg de la Antena 1, care de altfel a facut dezvaluirea in direct, special a nu mai lasa loc interpretarilor, scrie WOWbiz.ro.

Citeste si: ACCES DIRECT, LA FEL CA SURPRIZE, SURPRIZE. FOTO

“Am auzit atatea povesti, in ultimele zile, incat se impun cateva precizari, mai ales pentru cei care m-au intrebat de ce port esarfe in emisiune. Nu m-a muscat nimeni, nu m-am operat, nu sufar de cine stie ce afectiune. Pur si simplu, acum sase zile, mi-am scos cateva alunite de pe gat, la medicul dermatolog. Sunt aproape vindecata, asa ca, in curand, voi scapa de esarfe”, a scris Simona pe Facebook.

Sursa foto: realitatea.net, wowbiz.ro