Simona Gherghe, suspectă de o boală nemiloasă! Mărturisirea prezentatoarei de la Acces direct

Simona Gherghe a fost invitată, duminică, la emisiunea „De-a viața ascunselea”. Pe lângă aspectele carierei, prezentatoarea de la Acces Direct a vorbit și despre problemele de sănătate. Simona Gherghe a fost suspectă de diabet gestațional și a ținut un regim drastic. Acest lucru s-a întâmplat în perioada sarcinii.

 „Am născut de 10 luni, am fost norocoasă. Așa a reacționat corpul meu la sarcină, dar în ultimele 2 luni m-am chinuit. Am avut niște probleme de sănătate, dar totul a fost bine. Regimul pe care l-am ținut în ultimele luni de sarcină m-a ajutat și după ce am născut-o pe Ana. Așa am slăbit. Am avut o problemă gravă de sănătate.

Doctorița care mi-a urmărit sarcina a fost alături de mine. A fost o sarcină grea. Mi-a recomandat o analiză și am descoperit că pancreasul meu a obosit. Avea valori aproape de pancreatită. Dacă nu descopeream problema, cine știe ce s-ar fi întâmplat. Eram cu sarcina în 6-7 luni. Atunci am ținut un regim drastic.

Citește și: SIMONA GHERGHE ARE UN SALARIU LUNAR URIAȘ! CE SUMĂ ÎNCASEAZĂ PREZENTATOAREA DE LA ACCES DIRECT

Nu am avut voie nimic gras, ulei, nimic dulce. Abia mi se deschisese apetitul și aveam un apetit pentru cartofi prăjiți… S-a tăiat totul, dintr-o dată! Aveam voie să mănânc doar legume uscate, pește la cuptor făcut în apă, brânză degresată și un măr verde. Aveam voie 2-3 cireșe. Asta am mâncat până la finalul sarcinii, dar până la urmă m-am obișnuit.

Am plâns de poftă și de foame, dar am făcut-o pentru copilul meu. Ana s-a născut sănătoasă. Pancreasul meu a fost foarte încărcat. Am fost suspectă și de diabet gestațional, dar nu a fost asta”, a mărturisit Simona Gherghe pentru Antena 3.

Sursa foto: captura Antena