Simona Halep a abandonat in primul meci al turneului de la Dubai

Simona Halep, proaspata castigatoare a turneului WTA de la Doha, a fost sa abandoneze marti, din cauza unor probleme medicale la picior si la umar, in primul meci al turneului de la Dubai.

Sportiva constanteanca, numarul 9 mondial, a intalnit-o in primul meci de la Dubai pe frantuzoaica Alize Cornet (numarul 26 mondial). Primul set a fost la discretia jucatoarei din Hexagon care s-a impus cu 6-1, Simona avand o evolutie slaba din cauza problemelor medicale cu care se confrunta inca de la turneul de la Doha. In aceste conditii, Halep a cerut timp medical in cateva randuri pe parcursul meciului disputat pe arena centrala de la Dubai.

Citeste si: Simona Halep a castigat turneul WTA de la Doha dupa victoria 6-2, 6-3 in fata lui Kerber 

La scorul de 1-1 la ghemuri in setul al doilea, Simona Halep s-a vazut nevoita sa abandoneze dupa ce durerile acuzate la umarul bandajat si la glezna piciorului stang au devenit insuportabile.

Alize Cornet o va intalni in turul urmator pe castigatoarea partidei dintre belgianca Kirsten Flipkens si cehoaica Karolina Pliskova.

Pe de alta parte, Sorana Cirstea s-a calificat in turul secund al turneului de la Dubai dupa ce a trecut de Vinci, urmand sa o intalneasca pe Sara Errani (cap de serie numarul 4).

Sursa foto: wtatennis.com