Simona Halep a acordat interviu pentru FIFA. Ce spune despre relația cu Hagi și pe cine preferă între Messi și Cristiano Ronaldo

Simona Halep a acordat un interviu pentru FIFA.com, într-unul dintre puținele momente de respiro de la Australian Open. Numărul 1 WTA a vorbit, desigur, despre fotbal, sport pe care ”îl iubește”.

”Tatăl meu nu a fost jucător profesionist, dar a iubit fotbalul și toți îmi spun cât de talentat era. Când eram copil jucam des fotbal pe stradă, cu fratele și cu verii mei” a povestit Halep. Tenismena a impresionat anterior cu talentele ei și cu mingea de fotbal, însă spune că nu a învățat în mod special, ci pur și simplu este o abilitate naturală. ”Îmi plac toate sporturile și cred că am puțin talent și coordonare” a declarat Halep.

Întâlnirea cu Gică Hagi a fost și ea reamintită în interviu. ”L-am întâlnit la un meci al Stelei din Liga Campionilor. A fost foarte drăgut, mi-a dat câteva sfaturi foarte bune. Hagi a fost eroul meu. Când l-am întâlnit prima dată am fost extrem de bucuroasă și nu mi-a venit să cred când am văzut că știa cine sunt” a rememorat Halep.

Ca multe alte discuții despre fotbal, s-a ajuns și la eterna dispută, Messi vs Ronaldo. Tenismena româncă a dat un răspuns diplomat, spunând că îi admiră pe amândoi. ”Deși sunt diferiți, sunt doi atleți foarte speciali” a conchis Simona Halep.

Sursa foto: wta