SIMONA HALEP a aflat CAND va juca in SEMIFINALELE turneului de la Shenhzen

Jucatoarea de tenis SIMONA HALEP, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, o va intalni, vineri, de la ora 6.00, pe Saisai Zheng (China), locul 97 WTA, in SEMIFINALELE turneului de la Shenhzen (China), informeaza site-ul oficial al competitiei.

In cea de-a doua partida a zilei se vor intalni, nu inainte de ora 8.30, Petra Kvitova (Cehia), cap de serie numarul 2, si Timea Bacsinszky (Elvetia), a opta favorita a competitiei.

Joi, au avut loc meciurile din cadrul sferturilor de finala, in care SIMONA HALEP, principala favorita a competitiei, a trecut, cu scorul de 6-3, 6-3, de Aleksandra Krunici (Serbia), jucatoare venita din calificari si pozitia 84 in ierarhia mondiala, iar Saisai Zheng a invins-o, cu scorul de 3-6, 7-6 (2), 6-2, pe Zarina Dias (Kazahstan), a patra favorita si pozitia 32 WTA.

Citeste si: SIMONA HALEP s-a calificat in SEMIFINALELE turneului de la SHENZEN

Pe partea inferioara a tabloului de simplu, Petra Kvitova, cap de serie numarul 2, s-a impus in fata compatrioatei sale Tereza Smitkova, locul 69 WTA, cu scorul de 7-5, 6-4, in timp ce Timea Bacsinszky, a opta favorita, a beneficiat de abandonul rusoaicei Vera Zvonareva, locul 250 WTA, la scorul de 3-2.

Citeste si: SIMONA HALEP va juca cu ALEKSANDRA KRUNIC in SFERTURILE DE FINALA ale turneului de la Shenzhen

Daca Halep si Kvitova, dubla castigatoare la Wimbledon, isi vor confirma statutul de favorite si vor ajunge in finala, ele se vor intalni pentru a treia oara in circuitul WTA si a doua oara in ultimul act al unui turneu. Scorul partidelor directe este de 2-0 in favoarea romancei (6-2, 6-2, in finala la New Haven, in 2013, si 6-7 (7), 6-3, 6-2, in semifinale la Madrid, anul trecut).