Simona Halep a anunțat că va dona bani pentru victimele din Australia! Condiția româncei și replica lui Cahill

Simona Halep, numărul 4 mondial, a anunțat că va veni în ajutorul victimelor incendiilor de vegetație din Australia. Cel responsabil de cât mai mulți bani trimiși către această cauză va fi Darren Cahill, antrenorul Simonei. Mai exact, Halep va dona 200 de dolari Australiei de fiecare dată când îl va supăra pe antrenorul său.

Update: La scurt timp după anunțul Simonei Halep, Darren Cahill a venit cu o completare, tot printr-o postare pe rețelele sociale. “Bine jucat, Simona! Și eu voi da cu tine câte 50 de dolari pentru fiecare ieșire nervoasă. Așa că, pentru prima dată, voi spune ‘Bravo’!. Sufletele noastre sunt alături de pompieri, voluntari, cei de la serviciile de urgență și de toate familiile afectate.”, a răspuns imediat și Darren Cahill.

Știre inițială

Alți jucători din întreaga lume au dat curs unui apel făcut de australianul Nick Kyrgios de a dona tot aceeași sumă de fiecare dată când vor reuși un as în cursul meciurilor. Pe de altă parte, Halep a menționat că acesta nu este punctul ei forte.

”Și bine, băieți, știți că iubesc Australia, dar în același timp știți că nu reușesc prea mulți ași. Așa că vreau să ajut, iar provocarea mea este aceasta: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill, în timpul meciurilor din Australia, voi dona câte 200 de dolari. În acest fel, vor strâne mulți bani”, a scris Simona Halep într-o postare pe Twitter.

De asemenea, franțuzoaica Alize Cornet, neavând nici ea un serviciu prea puternic, a susținut că inițiativa Simonei Halep a inspirat-o. ”Aceste incendii de vegetație din Australia îți sfâșie inima. Și, așa cum spunea Simona, nu voi strânge mulți bani pe baza serviciului meu. Așa că voi dona 50 de dolari pentru fiecare drop shot câștigător reușit în Australia. Mult mai eficient”, a scris Cornet pe Twitter.

Mai mult, și australianca Ashleigh Barty, număr unu mondial, a informat că va dona victimelor din țara sa întreaga sumă pe care o va încasa în urma participării la turneul de la Brisbane de săptămâna viitoare.

Sursa foto: sport