SIMONA HALEP a castigat de o maniera impresionanta meciul cu EUGENIE BOUCHARD

Simona Halep a castigat luni primul meci disputat in Grupa Rosie la Turneul Campioanelor de la Singapore. Jucatoarea noastra a invins-o pe Eugenie Bouchard in doua seturi, scor 6-2, 6-3, la capatul unei partide care a durat o ora si 8 minute.

Simona Halep  a reusit astfel sa-si ia revansa pentru eliminarea suferita in fata jucatoarei canadience in semifinalele de la Wimbledon, dar si sa ia o optiune serioasa pentru calificarea in penultimul act al turneului dotat cu premii in valoare de 6.5 milioane de dolari.

CITESTE SI: IRINA BEGU a pierdut finala turneului WTA de la MOSCOVA 

Am fost agresiva. Sunt foarte fericita, imi place turneul. Sper ca si voua fanilor, v-a placut. Eugenie e o jucatoare mare si o sa mai realizeze multe.

Inseamna mult sa am prietenii si familia langa mine. Vreau sa ma bucur de meciul cu Serena pentru ca nu am jucat anul acesta cu an. O sa lupt pentru fiecare punct, abia astept acest meci. Serena e cea mai buna jucatoare din lume” a spus Simona Halep dupa debutul fulminant la Turneul Campioanelor de la Singapore.

In urma acestei victorii, Serena Williams si Simona Halep au cate o victorie in grupa rosie de la Turneul Campioanelor, urmand sa joace una impotriva celeilalte in urmatorul meci ce va avea loc miercuri. Serena Williams a castigat primul meci de la Turneul Campioanelor, 6-4, 6-4 cu Ana Ivanovic. 

In urma acestei victorii, in contul Simonei Halep vor intra 160 de mii de dolari.

CITESTE SI: SIMONA HALEP, a treia jucatoare din ROMANIA prezenta la TURNEUL CAMPIONILOR

Sursa foto: wtatennis.com