SIMONA HALEP A CASTIGAT DUELUL ROMANESC CU IRINA BEGU DE LA MADRID. Declaratie HALEP. UPDATE

SIMONA HALEP a invins-o pe IRINA BEGU si s-a calificat in semifinalele turneului WTA PREMIER MANDATORY de la MADRID, dotat cu premii in valoare de 4.7 milioane de dolari. SIMONA HALEP s-a impus in fata IRINEI BEGU cu 6-3, 0-6, 6-1, la capatul unui meci plin de rasturnari de situatie.

IRINA BEGU (34 WTA) a respectat “planul” din aceasta saptamana si a avut o partida de trei seturi si impotriva SIMONEI HALEP (7 WTA). De aceasta data insa, IRINA BEGU a fost invinsa (3-6, 6-0, 1-6), parasind turneul Premier Mandatory in sferturile de finala (partida a durat o ora si 36 de minute). SIMONA HALEP  va continua competitia, iar in penultimul act ar putea sa dea peste o alta jucatoare din Romania: PATRICIA TIG care o va intalni pe Samantha Stosur in sferturi.

CITESTE SI: ROMANCELE CUCERESC SPANIA: PATRICIA TIG, CALIFICARE FABULOASA IN SFERTURI LA MADRID

La finalul meciului, SIMONA HALEP a tinut sa-si ceara scuze tuturor fanilor tenisului pentru atitudinea agresiva pe care a aratat-o in raport cu antrenorii sai. “Sunt bucuroasa ca am castigat. Imi cer scuze pentru atitudinea mea. Va cer scuze tuturor, am fost foarte nervoasa! Abia astept meciul de vineri din semifinale. Nu am o preferinta in privinta adversarei, vreau doar sa joc. Ar fi bine sa fie inca o romanca, ar fi bine pentru tara noastra. Astept multi suporteri la meci”, a spus SIMONA HALEP dupa meciul castigat cu IRINA BEGU.

Sursa foto: sport