SIMONA HALEP A CASTIGAT FINALA TURNEULUI WTA MANDATORY DE LA MONTREAL. REACTIA CAMPIOANEI

SIMONA HALEP A CASTIGAT ROGERS CUP! SIMONA HALEP a castigat finala turneului WTA MANDATORY de la MONTREAL impunandu-se in ultimul act in fata jucatoarei americane MADISO KEYS (nr. 12 WTA) cu 2-0 ( 7-6 (2) 6-3). SIMONA HALEP si-a trecut in palmares cel de-al 14-lea trofeu dupa o partida superba!

UPDATE: “Vreau sa va multumesc din nou. A fost o saptamana grozava pentru mine. Multi romani, dar si canadieni m-au sustinut si le multumesc. Vreau sa o felicit si pe Madison pentru saptamana buna pe care a avut-o si-i urez succes in viitor.Vreau sa le multumesc si tuturor sponsorilor ce fac acest turneu posibil. Acum vrea sa multumesc si echipei mele, va multumesc ca lucrati cu mine. Stiu ca nu-i usor, mai ales in aceasa saptamana care a fost ca un maraton”, a spus SIMONA HALEP la ceremonia de premiere.

SIMONA HALEP va primi, in urma succesului din proba de simplu de la MONTREAL, un cec in valoare de 497.700 de dolari!

Primul set a avut o desfasurare cu adevarat SPECTACULOASA, cele doua jucatoare reusind fiecare cate patru break-uri. In tie-break, SIMONA HALEP s-a impus fara probleme, la 2. SIMONA HALEP a inceput mult mai bine setul secund, in timp ce MADISON KEYS parea tot mai nervoasa. Americanca a comis multe greseli nefortate ce i-au permis astfel Simonei sa se desprinda si sa se impuna.

SIMONA HALEP si MADISON KEYS s-au mai intalnit de trei ori pana duminica, fiind 2-1 pentru SIMONA HALEP. Ultima partida, disputata in 2016, a fost castigata de SIMONA HALEP, la Wimbledon, scor 6-7, 6-4, 6-3. Singura victorie obtinuta de MADISON KEYS dateaza din 2014, de la Sydney. SIMONA HALEP s-a calificat pentru a doua oara la rand in finala Rogers Cup, turneu organizat anul trecut la Toronto. In 2015, romanca s-a retras la scorul de 6-7, 7-6, 0-3 pentru Belinda Bencic.

SIMONA HALEP a mai castigat doua trofee in acest an. Romanca s-a impus la Madrid, trecand in finala de slovaca Dominika Cibulkova, scor 6-2, 6-4, si la Bucuresti, unde a invins-o pe letona Anastasija Sevastova, 6-0, 6-0. De cealalta parte, MADISON KEYS a castigat turneul de la Birmingham, dupa ce s-a impus in fata cehoaicei Barbora Strycova, scor 6-3, 6-4.

SIMONA HALEP va juca tot astazi si finala de dublu, alaturi de MONICA NICULESCU. SIMONA HALEP si MONICA NICULESCU le vor infrunta pe rusoaicele Ekaterina Makarova/Elena Vesnina (favorite numarul 4).

Sursa foto: sport