SIMONA HALEP a castigat trofeul FED CUP HEART AWARD 2014

SIMONA HALEP, cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei, a castigat FED CUP HEART AWARD 2014, anunta Federatia Internationala.

Aceasta distinctie este acordata de forul international “in semn de recunoastere a jucatoarelor care si-au reprezentat tarile cu demnitate, au aratat curaj pe terenul de joc si au demonstrat un devotament iesit din comun in timpul partidelor din FED CUP”.

Citeste si: FED CUP: PARTIDELE dintre ROMANIA si SERBIA vor avea loc SAMBATA si DUMINICA 

SIMONA HALEP a fost votata de fanii tenisului din intreaga lume si a castigat premiul pentru zona Europa/Africa a Fed Cup, depasind-o pe olandeza Kiki Bertens.

Alaturi de SIMONA HALEP, au mai castigat FED CUP HEART AWRD 2014poloneza Agnieszka Radwanska, Teliana Pereira, din Brazilia, si uzbeka Sabina Sharipova.

“Au fost cateva performante de exceptie in meciurile de FED CUP din februarie, asa ca as vrea sa le felicit pe toate cele patru castigatoare”, a declarat presedintele ITF, Francesco Ricci Bitti.

Citeste si: SIMONA HALEP, contract nou pentru echipamentul de joc 

SIMONA HALEP isi va primi premiul sambata, inaintea meciului dintre Romania si Serbia, din play-off-ul Grupei Mondiale.
Printre sportivele care au castigat acest premiu pana acum se afla Jelena Jankovic, Petra Kvitova, Sara Errani, Daniela Hantuchova sau Na Li.
SIMONA HALEP ocupa in prezent locul 5 in clasamentul WTA. 

Sursa foto: wtatennis.com