SIMONA HALEP a debutat cu o VICTORIE la TURNEUL CAMPIOANELOR 2016. REACTIA SIMONEI

SIMONA HALEP a debutat la TURNEUL CAMPIOANELOR 2016 cu o victorie categorica in fata americancei MADISON KEYS (locul 7 in clasamentul WTA) cu 6-2, 6-4, intr-un meci din Grupa Rosie de la SINGAPORE.

UPDATE: “Este foarte puternica, serveste foarte bine, cu multa forta. Stiam ca trebuie sa ma adaptez, sa o fac in primul rand sa se miste, sa loveasca din deplasare. Prezenta aici este importanta pentru toata lumea. Este o placere sa joc aici, imi doresc sa pot sa castig fiecare meci de la Singapore”, a declarat SIMONA HALEP la finele partidei cu MADISON KEYS.

STIRE INITIALA

SIMONA HALEP a avut o prestatie foarte solida si a etalat un joc extrem de inteligent in fata jucatoarei pe care americanii o considera urmasa Serenei Williams. MADISON KEYS a inceput foarte agresiv, dar SIMONA HALEP a raspuns de fiecare data cu calm si a fortat-o pe americanca sa comita numeroase greseli. Jucatoarea noastra a facut doua break-uri in primul set, pe care l-a castigat fara nicio emotie in mai putin de jumatate de ora.

SIMONA HALEP a devenit si mai agresiva in startul setului secund, cand SIMONA HALEP a aratat usoare urme de nervozitate. La 2-1 pentru americanca, SIMONA HALEP a discutat insa cu Darren Cahill, iar jocul romancei a revenit la normal. Romanca a facut imediat un break ce s-a dovedit, MADISON KEYS a oferit un raspuns identic, dar reprezentanta noastra a marit din nou ritmul si a obtinut victoria.

Dupa acest meci, SIMONA HALEP si-a asigurat un bonus de 153 de mii de dolari pentru victorie. De asemenea, SIMONA HALEP mai are garantat un cec in valoare de 151 de mii de dolari, bonus de participare la TURNEUL CAMPIOANELOR. SIMONA HALEP a mai obtinut totodata si 230 de puncte in clasamentul WTA.

Urmatorul duel al SIMONEI HALEP va avea loc marti, la o ora ce nu a fost stabilita deocamdata de organizatori.

Sursa foto: sport