SIMONA HALEP a dezvaluit MOTIVUL pentru care s-a retras din turneul de la Doha

SIMONA HALEP a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca s-a retras din turneul WTA de la Doha, care se desfasoara saptamana aceasta, din cauza unei accidentari la o coasta.

Halep, care a castigat sambata turneul de la Dubai si care era detinatoarea titlului la Doha, a precizat ca s-a accidentat inaintea turneului din Emirate.

“Inaintea turneului, sambata trecuta, in timpul antrenamentului, am simtit o durere acuta la coaste si a fost dificil sa joc. Am avut cateva zile libere si apoi am inceput sa joc, dar nu eram suta la suta din capacitate”, a declarat SIMONA HALEP, potrivit Agerpres, care citeaza portalul menafn.com.

“Am incercat sa joc si totul a fost bine, dar inca resimt dureri, mai mari ca inainte, asa ca am decis sa ma opresc”, a mai spus romanca, aflata pe locul trei in lume.

Citeste si: Simona HALEP s-a retras de la turneul de la DOHA

“Sunt foarte dezamagita (sa ratez turneul de la Doha. Este un turneu foarte important pentru mine. Anul trecut aici am castigat primul meu mare titlu si acest lucru mi-a dat multa incredere”, a mai spus Halep, subliniind ca decizia unei retrageri nu se ia usor. ”E mereu dificil sa te retragi cand suferi si nu e frumos, dar trebuie sa am grija de corpul meu si sa ma gandesc la turneele viitoare”, a jucatoarea romanca.

“Sunt multe turnee in continuare si vreau sa iau numai lucrurile pozitive din saptamana trecuta. Intr-adevar este o accidentare serioasa pentru mine, e pentru prima oara cand am o astfel de problema, insa totusi am castigat turneul de la Dubai si sunt bucuroasa, pentru ca e foarte important”, a conchis Halep.

Citeste si: SIMONA HALEP, din nou pe LOCUL TREI in clasamentul WTA

SIMONA HALEP s-a impus, sambata, la Dubai, cu 6-4, 7-6 (4), in finala cu Karolina Pliskova (Cehia).

Sursa foto: romaniatv.net