Simona Halep a explicat infrangerea suferita in sferturile de finala de la Australian Open

simona-halep

Simona Halep a explicat motivele pentru care a fost invinsa de slovaca Dominika Cibulkova (nn scor 3-6, 0-6) in sferturile de finala ale turneului de la Melbourne. Jucatoarea noastra a recunoscut ca emotiile au fost prea mari si starea de nervozitate si-a pus, decisiv, amprenta pe jocul ei.

“N-am putut sa joc. Am avut emotii foarte mari si nu le-am putut stapani. Inaintea meciului am fost foarte nervoasa iar apoi n-am simtit mingea deloc. Nu m-am putut misca pe teren, n-am putut sa joc. Dar ea a evoluat foarte bine, a lovit puternic si s-a miscat bine in teren”, a spus Simona dupa meci.

“Sunt fericita pentru ca am putut sa joc un sfert de finala la un Grand Slam. Era visul meu. Nu vreau sa ma supar cu acest meci, vreau doar sa ma bucur de ce am realizat si sa plec spre casa fericita. Voi avea multe sanse sa trec de sferturi la turneele de Grand Slam, insa trebuie sa muncesc mult in continuare. Si vreau sa fiu pregatita inaintea meciurilor importante”, a mai spus Simona.

Simona Halep va primi 270.000 de dolari australieni (circa 237.500 de dolari americani sau 175.000 de euro) si 430 de puncte WTA pentru parcursul reusit la primul turneu de Grand Slam din acest an.

Totodata, Halep si-a asigurat accederea in Top 10 WTA.

Sursa foto: wtatennis.com