SIMONA HALEP a fost ATACATA de un individ tarziu in noapte! Care a fost motivul

SIMONA HALEP a debutat cu o victorie la US Open, dupa ce a invins-o pe jucatoarea americana Danielle Collins. Totusi, inainte de meci, cea mai titrata tenismena din Romania a fost ATACATA, din nou, de realizatorul tv RADU BANCIU.

SIMONA HALEP a cazut victima colaterala in “razboiul” pe care prezentatorul il are cu premierul Victor Ponta. Recent, acesta din urma a publicat pe pagina sa o fotografie a celebrei sportive, alaturi de mesajul “Simona Halep tocmai si-a lansat pagina oficiala de Facebook! Eu i-am dat LIKE, voi?”.

Citeste si: US OPEN: SIMONA HALEP A INVINS-O PE DANIELLE ROSE COLLINS IN TREI SETURI

Multi dintre utilizatori au cazut in capcana si au dat Like, crezand astfel ca isi arata aprecierea pentru SIMONA HALEP, insa in realitate toate Like-urile s-au dus la pagina de Facebook a lui Victor Ponta, scrie gandul.info.

Potrivit facebrands.ro, premierul castiga in medie, la inceputul lunii august, 400 de noi fani pe zi, insa pe 8 august, pagina sa a reusit sa adune 3.000 de noi Like-uri.

 “Cum sa fii atat de magar? Astea sunt cele mai odioase maniere prin care un om politic care are toate parghiile la dispozitie profita de o semi-analfabeta de 22 de ani sau cati are aia saraca, care prin munca ei, bravo ei, a ajuns o sportiva cunoscuta de toata lumea. Ce treaba ai, ma, tu cu ea”, a comentat RADU BANCIU in emisiunea sa.

SIMONA HALEP, ATACATA DE UN REALIZATOR TV. VIDEO

Sursa foto: gsp.ro