Simona Halep a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc! Foto în articol

Simona Halep a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Toni Iuruc, acesta dăruindu-i și inelul de logodnă. Campioana noastră a acceptat imediat fiind în culmea fericirii și a postat o fotografie cu bijuteria primită de la partenerul său.

Simona Halep declara într-un interviu acordat la începutul acestui an că vrea să devină mamă, consideră că s-a maturizat şi se simte fericită alături de logodnicul ei, Toni Iuric.

„Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramane limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele.

Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a spus sigură pe ea Simona Halep, în cadrul emisiunii 500 de apropo-uri.

Sursa foto: evedete.ro