SIMONA HALEP a fost ELIMINATA in SEMIFINALELE turneului de la ROMA. REACTIA JUCATOAREI. UPDATE

 SIMONA HALEP, locul 2 WTA a pierdut sambata meciul cu CARLA SUAREZ NAVARRO, numarul 10 mondial, in semifinalele turneului de la Roma.

 UPDATE 18:47: SIMONA HALEP a explicat motivele infrangerii pe care a suferit-o, sambata, in semifinalele turneului de la Roma, in meciul cu Carla Suarez Navarro.

A fost un meci bun, trebuie sa iau pozitivul din asta si sa ma gandesc la ceea ce nu a mers. Ea joaca bine si toate meciurile contra ei au fost dificile. Am pierdut putin ritmul in setul doi, dar ea a stat in teren foarte bine, este meritul ei si chiar a meritat victoria azi”, a spus SIMONA HALEP la Dolce Sport.

Totodata, sportiva noastra a mentionat ca nu va face un capat de tara din acest esec.

“Bineinteles ca o sa tin capul sus, este doar o infrangere si nimic mai mult. A fost un meci bun, aveam nevoie de un asemenea meci de efort si mai mult fizic pentru saptamana viitoare si sper sa fie un turneu bun si la Roland Garros” , a mentionat HALEP.

Romanca a pierdut toate cele patru meciuri jucate pe zgura cu jucatoarea din Spania, iar scorul intalnirilor directe este acum 5-5.

Partida de la Roma a fost una din cele mai disputate si dramatice din circuitul feminin din acest an, cea mai mare parte a schimburilor fiind la intensitate maxima si cu un consum de energie enorm de ambele parti.

CITESTE SI: SIMONA HALEP a facut spectacol cu ALEXANDRA DULGHERU si s-a calificat in semifinale la ROMA

Romanca a incercat des sa atace si sa domine punctele, dar jucatoarea din Spania a trimis inapoi majoritatea mingilor si a deranjat-o mult pe Halep cu reverul in diagonala. In plus SIMONA HALEP a facut un numar nepermis de mare de greseli nefortate.

CITESTE SI: SIMONA HALEP, ELIMINATA de la ROMA la DUBLU

HALEP a avut in decisiv 5-4 si a condus cu 30-0 in urmatoarele doua gameuri, dar le-a pierdut pe amandoua si, pana la urma, a pierdut decisivul cu 5-7 dupa ce a anulat primele doua mingi de meci.

Sursa foto www.ziuanews.ro