SIMONA HALEP a fost incurajata de “SCORPIONII NEGRI” din Afganistan. FOTO

Numele SIMONEI HALEP, cea mai in voga sportiva din Romania la aceasta ora, este cunoscut de toti romanii indiferent in ce colt al lumii se afla conationalii campioanei noastre. Valul de simpatie declansat in momentul in care SIMONA HALEP a inceput sa faca senzatie in lumea buna a tenisului mondial nu a ocolit nici Afganistanul.

Trupele militare romanesti cantonate in Afganistan au tinut sa-si arate sustinerea si simpatia fata de SIMONA HALEP prin intermediul unei fotografii si a unui mesaj postate pe pagina lor de facebook. “SCORPIONII NEGRI”, una dintre trupele de elita ale armatei romane, a realizat o fotografie in care ii transmit SIMONEI mesajul de sustinere inaintea finalei de la ROLAND GARROS care va avea loc sambata dupa amiaza si in care HALEP o va intalni pe rusoaica MARIA SARAPOVA.

“Din Afganistan: Victorie SIMONA! SCORPIONII NEGRI se mandresc cu rezultatele de exceptie ale SIMONEI HALEP si sunt alaturi de campioana noastra in finala de la ROLAND GARROS” este mesajul postat de militarii romani din Afganistan pe reteaua de socializare amintita.

Citeste si: SIMONA HALEP este sustinuta de jucatorii nationalei de fotbal a ROMANIEI. FOTO 

Sursa foto: wtatennis.com, facebook.com